2017. december 27., szerda

Néhány tanács az Európai Stroke Konferenciához


Some Recommendations to address The Burden of stroke in Europe- Oruen- the CNS Journal

Néhány tanács az Európai Stroke Konferenciához


Article by Jon Barrick, SAFE President
Oruen – The CNS Journal – Volume 3 Issue 1 – July 2017
What happens in Europe is that a person who has a stroke for example in Catalonia, Spain, and a person who has a stroke in Bulgaria will not receive the same care, which influences their chances of survival.
Mi történik itt Europában, ha például valaki Spanyolországban kataloniában kap stroket és mi történik ugyanebben az esetben például Bulgáriában.. Biztos, hogy nem ugyanolyan ellátásban részesülnek.
Stroke Alliance for Europe (SAFE) is a non-profit-making organisation that is a coalition currently of 30 Stroke Support Organisations from across Europe. These Stroke Support Organisations (SSO’s) mutual goal is to drive stroke prevention and care up the European and national political agendas, preventing stroke through education, and supporting stroke care and patient centered research. SAFE aims to raise awareness of the major impact stroke has on individuals, and on the health and economy of Europe.
A SAFE az Eurpai Nonprofit Egyesületek ernyőszervezete feladatának érzi, hogy megtalálja azokat a lehetőségeket politikai, oktatási, megelőzési és rehbilitációs vonalon, hogy egy egységes európai koncepció alakuljon ki a stroke megelőzése és rehabilitációja vonatkozásáan. Ez volt 2017. májusában megtartott nemzetközi stroke konferencia fő témája, melyet a nemzetközi és nemzeti parlamentek elé fognak terjeszteni.
The Burden of Stroke in Europe Report, commissioned by SAFE, conducted by King’s College in London and published in May 2017, has projected that between 2015 and 2035, overall there will be a 34% increase in the total number of stroke events in the EU (from 613,148 in 2015 to 819,771 in 2035). This means that stroke prevention should be a high priority for governments and health care systems. The research findings indicate that stroke is widely undertreated, with the risk factors not being controlled and treated the way they should be.
Ez azért égető kérdés, mert az elkövetkezendő 20 évben 34%-al fog a stroke betegek száma növekedni. Ezért a stroke prevenciójának minden nemzet politikájában és az egészség ellátásban magas prioritással kell bírnia. A stroke indikációját kutatni kell a stroke-al kapcsolatos ismeretek szerte a világon alacsony színvonalúak és a rizikó faktorok sincsenek megfelelően kontoll alatt. Mutat rá ezekre a tényezőkre a Burden of Stroke in Europe Report

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

  VálaszTörlés