2017. december 28., csütörtök

Hét szabály az egészséges agyműködés fenntartására


Seven steps to keep your brain healthy from childhood to old age

Hét szabály az egészséges agyműködés fenntartására

7 egyszerű szabály, amit be kell tartanunk, hogy az agyunk működése egészen a gyermekkortól késő időskorunkig megörízhető legyen. Az ezzel kapcsolatos tanulmányt az American Heart Association állította össze. Az egészséges agy képes a folyamatos figyelemre, ismeri és raktározza a kapott információkat, tanul és emlékezik, kommunikál, megoldja a problémákat, következtet, irányítja a mozgást és az érzelmek kifejezését. Az agy képességének hanyatlása mindezen funkciók, vesztését, csökkenését eredményezi.
A hét szabály
Tartsd karban a vérnyomásodat!
Ellenőrízd a koleszterin szintedet!
Tartsd normál értéken a vércukor szinted!
Végezz szellemi aktivitást!
Táplálkozz egészségesen!
Szabadulj meg a felesleges kilóktól!

Ne dohányozz, kerüld a drogot és a túlzott alcohol fogyasztást!

Sportolj!Life’s Simple 7 outlines a set of health factors developed by the American Heart Association to define and promote cardiovascular wellness. Studies show that these seven factors may also help foster ideal brain health in adults.
The Life’s Simple 7 program urges individuals to:
Manage blood pressure
Control cholesterol
Keep blood sugar normal
Get physically active
Eat a healthy diet
Lose extra weight
Don’t start smoking or quit
A healthy brain is defined as one that can pay attention, receive and recognize information from our senses; learn and remember; communicate; solve problems and make decisions; support mobility and regulate emotions. Cognitive impairment can affect any or all of those functions.


Ha ezeket a szabályokat mindig szem előtt tartod, sokáig egészen késő időskorodig meg tudod őrízni szellemi aktivitásodat ,- nyilatkoztatják ki az Amerikai Tudományos Egyesület professzorai.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés