2017. augusztus 29., kedd

A gyermekkori magasabb IQ szint hosszabb életet eredményezhet

Higher IQ in childhood is linked to a longer life

A gyermekkori magasabb IQ szint hosszabb életet eredményezhet

Higher intelligence (IQ) in childhood is associated with a lower lifetime risk of major causes of death, including heart disease, stroke, smoking related cancers, respiratory disease and dementia, finds a study published by The BMJ.
Magasabb inteligencia (IQ) szint kapcsolódik a fő halálokok csökkentéséhez – mint a szív és érrendszeri megbetegedések, a demencia és a rák – így a magasabb életkor eléréséhez, állapítja meg a BMJ tanulmány.
It is the largest study to date reporting causes of death in men and women across the life course, and the findings suggest that lifestyle, especially tobacco smoking, is an important component in the effect of intelligence on differences in mortality.

Egy hosszadalmas tanulmány ismerteti a nők és férfiak halálozásának okait és összefüggést találtak az életmód és ezen belül különösen a dohányzás mint halálok, valmint rámutat a tanulmány az intelligencia szint  fontos tényezőre.
Previous studies have shown that, on average, individuals with higher IQs tend to live a little longer than those with lower IQs, but these are largely based on data from male conscripts followed up only to middle adulthood.
A tanulmány arra világít rá hogy az az egyén akinek magasabb az IQ szintje, némileg hosszabb éeltre számíthat, mint az alacsonyabb inteligencia szinttel rendelkezők, bár leszögezik, hogy ez a tanulmány férfiakra és csak a felnőtt középkorukig tartó vizsgálatra vonatkozik.
So a team of researchers from the University of Edinburgh set out to examine the association between intelligence test scores measured at age 11 and leading causes of death in men and women up to age 79.
Az Edinburghi Egyetem kiszélísette a tanulmányt és a 11 éves korban végzett inteligencia tesztek eredményeinek hatását vizsgálták egészen az alanyok férfiak és nők 79 éves koráig.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés