2018. március 18., vasárnap

Nemzetközi projekt indul az agyvérzéses betegeket érintő stroke megelőzéséreNemzetközi projekt indul az agyvérzéses betegeket érintő stroke megelőzésére

Az Európai Bizottság finanszírozásával egy új, több millió eurós kezdeményezést hoztak létre, hogy segítséget nyújtson a fenyegetett helyzetben lévő betegeket érintő stroke megelőzésében.

A 6,9 millió eurós projekt azon pitvarfibrillációval (AF), azaz gyakori, szabálytalan és rendellenesen gyors szívverést okozó szívelégtelenséggel érintett betegeket célozza, akik korábban agyvérzés (intracerebrális vérzés  vagy ICH) által okozott stroke ért. A Stroke megelőzés a pitvarfibrillációval érintett intracerebrális vérzés túlélők körében (PRESTIGE-AF) Európa-szerte egyesítette a tudósokat és klinikusokat azzal a céllal, hogy csökkentsék a további stroke előfordulásának kockázatát ebben a betegcsoportban.

A stroke az egyik legnagyobb közegészségügyi kihívás a világon, és akkor fordul elő, amikor az agy vérellátása megszakad, például vérrög vagy agyvérzés következtében. Ez a felnőttkori fogyatékosság leggyakoribb oka, globálisan a második vezető halálozási ok és a demencia második leggyakoribb kiváltó oka. Továbbá, hatása az elöregedő népesség miatt várhatóan tovább nő az elkövetkező évtizedekben.

A PRESTIGE -AF projekt középpontjában klinikai vizsgálatok állnak, melyek célja, hogy az AF-ben szenvedő betegek körében a stroke megelőzésére ajánlott gyógyszerekre vonatkozóan gyűjtsön kutatási tapasztalatokat. Számos rész-tanulmány keretében tárják fel az egyéni kockázat-előrejelzés modellezési lehetőségeit agyi képalkotás, genetikai vizsgálatok és egyéb biológiai markerek segítségével. A projekt egyéb elemei a betegekkel kapcsolatos kognitív és pszichológiai tényezők, valamint a gyógyszerhűség kutatását tartalmazzák.

Nemzetközi együttműködés

Az ötéves projektet Roland Veltkamp professzor, az Imperial College London Orvostudományi Intézetének munkatársa irányítja, és 11 további partnerintézményt foglal magába az Egyesült Királyság, valamint Európa egész területén. Veltkamp professzor elmondta: "A stroke megelőzése a többszörös rendellenességekkel és összefüggő kockázatokkal küzdő, sebezhető stroke betegek esetében kihívást jelent. Ez az összetettség megnehezíti egy adott beteg számára a legjobb egyéni megelőző stratégia kidolgozását. A PRESTIGE-AF kezdeményezésben résztvevő nemzetközi partnereink segítségével ugyanakkor remélhetőleg meg tudjuk ragadni az ezen betegeket érintő megoldatlan problémákat, és személyre szabottabb kezeléseket tudunk kifejleszteni. A megelőzés a kulcs, és mi végső soron a stroke és annak a betegek életére gyakorolt hatásainak megelőzésére törekszünk.”

A Stroke Alliance for Europe (SAFE) a projektben a TENSION-el kapcsolatos információk stroke-közösségben való terjesztéséért felel. További információkért kérjük írjon a research@safestroke.eu email címre.

A PRESTIGE-AF az Európai Unió "Horizont 2020" kutatási és innovációs programja keretében kapott támogatást, a 754517. számú támogatási megállapodás keretében.1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés