2017. július 4., kedd

A zene szerepe a rehabilitációbanMusical training  helps stroke survivors rehabilitate
A zene gyakorlása segít a stroke túlélők rehabilitációjában

The study, Baycrest Health Sciences published in the Journal of Neuroscience on May 24, found that learning to play a sound on a musical instrument alters the brain waves in a way that improves a person’s listening and hearing skills over a short time frame. This change in brain activity demonstrates the brain’s ability to rewire itself and compensate for injuries or diseases that may hamper a person’s capacity to perform tasks.
A tanulmány, amit a , Baycrest Health Sciences publikált a in the Journal of Neuroscience on May 24-i számában rámutat, hogy a zene gyakorlása, a zenei eszközök használata fejleszti a figyelmet, koncentrációt, a hallás funkcióit, ezzel olyan változásokat eredményeznek az agyban, melyek aktivitásra késztetik az agyat, ezzel segítve az agy rehabilitációjátimage: pixabay.com
Azt eddig is tudtuk, hogy a zene jó hatással van idegrendszerünk működésére, de Dr. Ross kutatása az első tanulmány, mely arra világít rá, hogy az agyi rehabilitációban milyen pozítív hatása van a hallott zenei eszköz vagy dal visszajátszásának a stroke sérült ember részéről.
“Music has been known to have beneficial effects on the brain, but there has been limited understanding into what about music makes a difference,” says Dr. Bernhard Ross, senior scientist at Baycrest’s Rotman

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés