2017. július 6., csütörtök

A stroke megtörtént: Hogyan térhetünk vissza az életünkbeStroke hírek  Európai  kutatások,  SAFE (Stroke Alliance For Europe) információk
Stroke happened: How to return to your life #StrokeEurope

A stroke megtörtént: Hogyan térhetünk vissza az életünkbe

“I was a Norwegian Air Force Colonel, stationed in England, and one Sunday evening, when I was going to bed, I walked around the living room, turning off the lights and suddenly I fell and couldn’t move. I dragged myself to the telephone; the ambulance arrived almost immediately and took me to hospital where they found that I had suffered a big stroke.
A Norvégiai Légierő ezredese voltam, Angliában állomásoztunk, amikor egy szombat este  a a nappalin keresztül igyekeztem az ágyamba. Éppen a villanyt oltottam el, amikor hirtelen azt éreztem, hogy nem tudok mozogni.. azonnal hívtam az ambulanciát, ők rögtön meg is érkeztek és kórházba vittek, ahol megállapították, hogy súlyos stroket kaptam.
When I started rehabilitation, I didn’t have any balance at all, it took me two weeks to sit up, after that I learned to get from the bed to a wheelchair and after two months I was able to walk. Once my blood pressure stabilized with medication, I got into the swimming pool with assistance. I didn’t have enough balance to know if I was on my back or front. I was taught to swim again and one day I climbed up to the diving platform about 3 meters up and dived into the water.
Amikor elkezdődött a rehabilitációm egyáltalán nem tudtam mozogni, egyensúlyozni, két hétbe telt, amíg fel tudtam ülni, majd megtanultam az eljutást a kerekesszékig, további két hónap kellett, hogy megtanuljak járni. Amint a vérnyomásomat stabilizálták a megfelelő gyógyszerekkel, elindultam az uszodába segítséggel. Eleinte csak az egyszerű mell és hátúszás ment, majd egy napon képes voltam 3 méter magasságból a vízbe ugrani.


As an Air Force Colonel, it was very hard when they told me I couldn’t go back to work and, during the rehabilitation period, I got very depressed. My therapists saw that one day I was making progress and the next day I wasn’t. It was more difficult when I got back to Norway, having been an active person, taking initiatives and now I was just sitting there. That is a tremendous challenge because it is a completely new life that you move into.”
Mint a légierő ezredesének, nagyon nehéz volt tudomásul vennem, hogy nem térhetek vissza a munkahelyemre – így az egész rehabilitációs időszak alatt depressziós voltam. Szakembereim egy napon közölték, hogy olyan mértékben haladt előre a rehabilitációm, hogy a kezelés befejeződött. Nagyon nehéz volt visszatérni Norvégiába, ahol mindig aktívan dolgoztam. Ez egy nagyon megrázó változás, el kell kezdeni egy teljesen új életet.

(Male stroke survivor, 50+, Norway)       ( 50 feletti férfi Norvégiából) 

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés