2017. április 20., csütörtök

A cukrozott üdítők növelhetik agyi leépülésünket – egy új kutatás szerint

Sugary drinks might damage your brain  - new research suggest
A cukrozott üdítők növelhetik agyi leépülésünket – egy új kutatás szerint
A Bostoni Egyetem neurológusai és tudósai kutatásokat végeztek és eredményeik igazolták, hogy a cukrozott üdítők túlzott fogyasztása jelentősen csökkentheti az agy kapacitása, a memória és a szellemi képességek szinten tartását, ezzel növelve az agyi érbetegségek(stroke), az Alzheimer- kor és egyéb Demencia kockázatát.
A kutatások bebizonyították, hogy azoknak a résztvevőknek, akik csak síma ásványvizet fogyasztottak csaknem harmadrészére csökkent az agyi betegségek kockázata.
A kutatások még nem értek véget, 4000 önkéntes bevonásával, rendszeres MRI és CT vizsgálatával kutatják, hogy a juice-k, gyümölcslevek, és a szódavíz fogyasztása milyen hatással van agyunk tevékenységére, memóriánkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése